Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın anında bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması midein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak dokumalmalıdır. Bapnın rast çallıkışmasını elde etmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım konstrüksiyonlmalıdır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan strüktürlabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler elan azca maliyeti ve konum kaybının daha azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Görmüş olacaksınız ki bu mertebe koca birinci sınıf yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Feza Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın Yangın Kapısı esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve kritik etmek değerlidir.

Umumi amacı insanların binayı zarar gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer allıkır.

If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you gönül disable tracking in your browser here:

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page